BAMYAN

BAMYAN Wij zijn niet de eerste, maar de beste in de buurt!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 228 beoordelingen
6 jan 2021 om 21:05 Het eten was net als alle andere keren lekker en goed verzorgd, alleen jammer genoeg miste we het pitabroodje bij de shoarmaschotel.
24 dec 2020 om 21:13 -spareribs smaakte nergens naar -pasta bolognese was pittig -gyros was wel lekker -snelle bezorging
22 dec 2020 om 20:32 Belabberde bezorging.. Eerst werd een uur bevestigd als verwachtte tijd (wat ik al lang vond). 1 uur en 15 min daarna gebeld waar het bleef, en toen moesten ze nog beginnen omdat het druk was. Uiteindelijk 1 uur en 45 min gewacht op ons eten.
20 dec 2020 om 9:36 de smaak was goed alleen de cotelet was erg klein een hap en het was op schandalig en dan voor dat geld daar was het te duur voor
19 dec 2020 om 21:51 Shoarma was niet lekker. Vieze geur en smaak. Friet wel echt lekker. Was ook goed warm het eten.
2 dec 2020 om 20:05 Gratis extra kaas op de pizza. Maar helaas de tweede keer dat ze een broodje shoarma vergaten erbij te doen.
21 nov 2020 om 7:25 Kwaliteit is er op vooruit gegaan
17 nov 2020 om 19:09 Schandalig om 16:30 besteld en om 18:45 gebeld worden dat vlees op is of ik iets anders wil
24 okt 2020 om 19:54 Na 110 minuten gewacht te hebben op ons eten belde ik met de vraag als het nog lang duurde. Wij gaan nu beginnen we hebben het druk, wat zeg je ga je nu pas beginnen? Dikke vinger dat ik hier nog eens bestel wat een slechte service.
23 okt 2020 om 0:15 Erg lekker. Kapsalon en kipschnitzel schotel besteld kwam lekker warm en vers aan. Snelle bezorging, goede service. Een en al top.
14 okt 2020 om 20:08 Nooit meer. Wat een slechte ervaring. Slecht eten en veel te duur. Hamburger schotels, wat friet met 2 losse hamburger schijven uit het frietuur. Sparerips, groot portie zou +/- 1 kg moeten zijn. Was mischien slechts 500 gram ripjes met veel vet.
11 okt 2020 om 21:04 Waardeloze service. Maarlieft 3 uur moeten wachten tot ons eten bezorgd werd. Meerdere malen contact opgenomen, "ja sorry het is druk, het is er over een kwartier". Blijkbaar duurt dit dan nog uren. Eten was goed maar daar is ook alles mee gezeg