BAMYAN

BAMYAN Wij zijn niet de eerste, maar de beste in de buurt!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 168 beoordelingen
9 feb 2019 om 17:12 Top
6 feb 2019 om 8:38 Beide gerechten was de kip en het vlees droog, deze stonden al klaar toen ik binnen kwam er werd weer een beetje olie bij gedaan en een keer opgewarmd. Niet een echte binnenkomer lijkt me, dus we gaan de volgende keer op een ander.
26 jan 2019 om 18:36 Hadden eerder besteld en vroegen om half 6 te bezorgen. Kwamen om 10 over 5, wel fijn! Spareribs en lamskottelen waren wat droog. Verder was het gewoon goed.
19 jan 2019 om 19:50 de smaak was goed maar niet erg warm en de friet te hard gebakken
13 jan 2019 om 20:02 - 2 uur moeten wachten op mijn eten - Satesaus vergeten - mijn Broodje hamburger zat meer sla op dan vlees. Als ik er sla op wou hebben had ik dat wel aangegeven - Voor mij dus nooit geen Bamyam meer. Hier betaal je gewoon €20 voor.
4 jan 2019 om 11:37 Duurde langer dan verwacht. Een deel van het eten was niet op voorraad dus is de bestelling aangepast. Toen ik alles ontving bleken de bestelde sauzen en dranken ook verkeerd geleverd te zijn!! Laatste keer voor mij!
2 jan 2019 om 20:12 Bestelling is niet bezorgd diverse keren geprobeerd het restaurant te bellen, niet te bereiken. Steeds voicemail. Heb ingevuld dat de verzorging 90 minuten heeft geduurd, omdat anders de beoordeling niet verzonden kon worden. Bestelling nooit geleverd.
10 dec 2018 om 13:23 Besteld op een zondag....Om 18:45 3 pizza's besteld. Levering was er pas om 21:00. Niet tevreden over levertijd. Afstand was net 500m. Pizza zelf was goed
17 nov 2018 om 22:24 Eten besteld om 21:15 en nu 23:23 nog niet bezorgd..
14 okt 2018 om 18:23 Slome bezorging en slappe friet in kapsalon
12 okt 2018 om 20:04 Helaas was de levering niet compleet. Na bellen vroegen ze of we het konden ophalen. Dat was juist niet de bedoeling. We moesten maar proberen het geld terug ye krijgen. Tot op heden is dat nog niet gelukt.
24 sep 2018 om 9:15 Duurde meer dan een uur en dat is eenvoudigweg te lang - ligt 2 straten van huis waarop besteld is. Daarnaast bij bestelling aangegeven Tzatziki saus bleek uiteindelijk 'op' te zijn, te laat en beperkt, slecht geregeld. Desalniettemin smakelijk gegeten.